Veelgestelde Vragen

De nagelverzorging behandeling houdt in:
nagels knippen/vijlen in vorm, nagelriemen naar achter duwen en vervolgens het lakken van de nagels.

De manicure houdt in:
nagels knippen/vijlen in vorm, nagelriemen naar achter duwen, overige velletjes verwijderen en wegknippen, handscrub, nagelriem olie en handmassage.

Ben je opzoek naar een snellere simpelere behandeling? Ga dan voor de nagelverzorging met het lakken van de nagels. Ben je toe aan een uitgebreide behandeling, boek dan lekker de uitgebreide manicure.
Let op: wil je lakken bij de manicure? Geef dit aan!

Wil je meer weten? Bekijk dan de pagina over manicure 

Bij een pedicure van 30 minuten knip en vijl ik de nagels, verzorg ik de nagelriemen, maak ik onder de nagels schoon en verwijder ik eelt onder de voeten. Als laatste sluit ik af met een lekkere voetcrème.

Bij een pedicure van 45 minuten doe ik als extra een voetscrub, voetmassage, of extra eelt verwijderen.
De behandeling vullen we in geheel naar wens!

Wil je meer weten? Bekijk dan de pedicure pagina.

Tijdens de pedicure werk ik niet met water. Wel reinig ik de voeten vooraf met een reinigingsgel. 

Ik gebruik geen water, hierdoor kan ik met een mesje eenvoudig het aanwezige eelt verwijderen. Het voordeel van een behandeling zonder water is dat er minder snel wondjes optreden.

Tijdens de 45 minuten durende pedicure werk ik wel met een voetscrub, deze verwijder ik door middel van warme washandjes.

Wil je meer weten? Bekijk dan de pedicure pagina.

Voor de eerste keer kan je het beste een gezichtsbehandeling boeken waarbij we goed naar jouw huid gaan kijken en direct de huid reinigen. 

Vindt je het lekker om relaxed de deur uit te gaan? Boek dan de Zilver behandeling, deze duurt 60 minuten en is inclusief een massage van je nek, schouders en gezicht. 

Wil je meer weten? Bekijk dan de pagina over de verschillende gezichtsbehandelingen

Je kan voor ieder bedrag (minimaal 5 euro) of voor een volledige behandeling bij mij een giftcard kopen. Dit kan online (via de mail of de button 'Koop cadeaubon') of fysiek in de salon.

Deze cadeaubon is te verzilveren bij Glow by Lee, Middenweg 44 in Amsterdam Oost!

Ja, dit klopt! De ingang van de salon is bij Alexander Hairstylers. Als je de trap naar boven neemt is mijn salon aan de rechterzijde.

Blijf op de hoogte van mijn adviezen

Schrijf je nu in