Gezichtsbehandelingen

Wat houdt een gezichtsbehandeling in?

Bij aanvang van ieder type gezichtsbehandeling bespreek ik met de klant wat het gewenste resultaat van de behandeling is.

Hierbij kun je denken aan het verfijnen van de fijne lijntjes, het wegwerken van onzuiverheden, maar ook;

– Roodheid van de huid verminderen

– Hydratie van de huid

Samen bespreken we wat het beste is!

Na de eerste oppervlakte reiniging kijk ik naar de huid met een loupelamp. Vervolgens begin ik met de tweede reiniging en daarna de dieptereiniging. Na het reinigen van de huid d.m.v de juiste producten en warme kompressen gaan we aan de slag met het weghalen van comedonen (mee-eters), pustels en eventuele gerstenkorrels (milia’s). Hierna reinig ik nog 1 maal de huid en vervolgens gaan we door met een heerlijk masker.

Alle behandelingen worden afgesloten met een dag of nacht verzorging op basis van jouw huidtype.

 

Wil je meer weten over de producten waarmee ik werk? Bekijk dan ook de pagina producten.

 

Ruim aanbod aan behandelingen

Brons

Behandeltijd: 45 minuten

Deze behandeling is voornamelijk gericht op het reiningen van de huid. Ook zit in deze behandeling een kort verkoelend masker.

Zilver

Behandeltijd: 60 minuten

Tijdens het inwerken van het masker zit hier een korte massage van de hals en decollete bij. 

Goud

Behandeltijd: 80 minuten

Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van de nek,  de schouders en het gezicht, een werkstofampul en het waxen/epileren van de wenkbrauwen.

Platinum

Behandeltijd: 100 minuten

Wil jij een extra uitgebreidde gezichtsbehandeling? Ga dan voor de Platinum! Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van de nek, de schouders en het gezicht, een werkstofampul, waxen/epileren van de wenkbrauwen (+ eventueel ander gezichtsdeel naar keuze) en een speciaal masker (Anti Aging of Hyaluron).

Pro Glow Boost

Behandeltijd: 50 min

Dit is een behandeling met een fruitzuurpeeling. We bespreken samen wat de wensen zijn en op basis daarvan bepaal ik de sterkte. De behandeling is inclusief werkstofampul, drukpuntmassage en een verkoelend masker.